Разходи за доставка

I Плащане


1. Предоставени медоди за заплащане на Вашата поръчка:

Заплащането на цената на поръчката може да осъществите по един от следните начини:

1.1) В БРОЙ срещу касов бон, при получаване на поръчката от магазина;

1.2) В БРОЙ срещу разписка за пощенски паричен превод, в момента на предаване на пратката от куриера при доставка до адрес на клиента или получаване от офис на Еконт Експрес;

1.3) ПО БАНКОВ ПЪТ срещу фактура  при избор на този начин на плащане;


II Доставка


1. Предоставени медоди за доставка на Вашата поръчка:

1.1) Получаване на Вашата поръчка от търговски обект на "КатиШоп - Светослав Манолов" ЕООД на адрес: 4000  Пловдив, ул. „Капитан Райчо Николов“ 56, Ниво: 2, Обект №: 2-38

При избор на този метод за доставка не се начисляват зазходи за доставка.


1.2) Доставка с куриерска служба до адрес на клиента или офис на куриерската служба;

При избор на този метод за доставка не се начисляват зазходи за доставка по актуална тарифа на куерската служба.

katisport.bg изпраща закупена от Вас стока с куриерска компания „Еконт Експрес“, като изчислената във формата за поръчка цена за доставка не е окончателна и може да бъде променена от куриера при предаване на пратката въз основа на добавена опаковка или преизчислено тегло на пратка след опаковка или изменения и актуализация в тарифата на куриерската служба!

Актуална тарифа за предоставяните транспортни услуги на куриеска служба ЕКОНТ ЕКСПЕС можете да видите тук.

Заплащането на цената за доставка е дължима и се извършва към куриерската служба при педаване на пратката от куера.


При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката,katisport.bg не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката в следствие на подадената невярна информация от Вас.

В случай, че не бъдете открити в срока за изпълнение на доставката на посочения от Вас адрес и/или не бъде осигурен достъп до адреса за доставка, katisport.bg ще приеме това за неоснователен отказ от поръчката и се освобождава от задължението си да достави заявените стоки, а Вие губите възможността поръчаните от Вас стоки да Ви бъдат доставени.

katisport.bg запазва правото си да изпрати на посочения от Вас електронен адрес уведомление за непотърсена пратка, както и да претендира заплатената сума за доставка и връщане на стоката.


III Срок на доставка

Поръчки, извършени до 12:00 ч. се изпращат в деня на потвърждение на поръчката от наша страна и се доставят от куриер на следващият работен ден, освен при извършени поръчки в събота, неделя и по време на официални празници, когато срокът на доставка се удължава съответно с броя на почивните дни. Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове за доставка, за което ще бъдете своевременно уведомени от страна на katisport.bg

katisport.bg си запазва правото едностранно да удължава срока за доставка с до 7 работни дни, без да Ви уведомява за това и да удължава сроковете с повече от 7 работни дни с предварителното Ви съгласие.

katisport.bg не носи отговорност за забава на доставката, поради независещи от katisport.bg обстоятелства, като например забавяне от страна на куриера, извършващ доставката.


IV Преглед за дефекти при доставка

При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Вас или упълномощено от Вас лице. При констатиране на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, следва да подпишете протокол за щети в присъствието на куриера, в който протокол да опишете констатираните дефекти и незабавно, не по-късно от 48 часа да уведомявите katisport.bg чрез е-мейл на адрес info@katisport.bg .

Когато доставените стоки явно не съответстват на поръчаните от Вас и това може да се установи при обикновен преглед на доставените стоки, Вие имате право в срок до 14 дни да поискате доставената стока да бъде заменена със съответстваща на извършеното от Вас заявление за покупка на стоки, като уведомите www.katisport.bg на email: info@katisport.bg Ще заменим стоката в срок до 7 дни, освен в случаите, при които искането Ви е неоснователно, не следва да бъде уважено или ако не е налична стока от същия вид, за което ще Ви информираме своевременно.


V Приемане на пратката без забележки

При приемане на доставката от Вас без забележки, всички и всякакви последващи претенции за външни видими дефекти на получената стока се явяват неоснователни и като такива не следва да бъдат удовлетворявани. В случай, че не бъде изготвен и подписан протокол за щети в присъствието на куриера и не упражните правото си на преглед преди получаване, Вие се съгласявате с презумтцията, че стоката отговаря на Вашите очаквания и губите правото си на привеждане на констатираните външни видими дефекти в съответствие с договора за продажбата. Горепосоченото не освобождава katisport.bg от задължението му да предлага стоки, съответстващи на договора за продажба и да предоставя на Клиента правата, произтичащи от законовата гаранция, описани в Общите условия.